If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе и аз мислех да попитам същото, ама реших да не се бутам между шамарите, че Фиоре чакаше някой да го ядоса
Предлагам ти, вместо между шамарите, да се набуташ между бирите.
Например - в четвъртък
Удобен повод да обсъдим разни екзистенциални въпроси като "Да бъде или да не бъде", "Тука има, тука нема", "Най-същественото е невидимо за очите" (поради което може би не виждате кой, кФо и т.н.)
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Например - в четвъртък
Удобен повод да обсъдим разни екзистенциални въпроси като "Да бъде или да не бъде", "Тука има, тука нема", "Най-същественото е невидимо за очите" (поради което може би не виждате кой, кФо и т.н.)
нещо като бири в четвъртък ли прочетох
а и освен тва се кефя на темата - мен никога никой не ме е виждал и няма да ме види аз карам нощем хехе
хайде сега да видим дали ще се разкрие собственика на едно GTV с интересен мотор от това клипче http://vbox7.com/play:48febb0d
случайно видяно по Планета най малко гледаната от мен музикална програма
Например - в четвъртък
Аааа, че не видях по-рано, можеше да му бия един зад врата, та да му дойде акъла в главата...
А за бирата в четвъртък - бройте ни 2-ма след 20:00ч. като закараме малката на айкидо.
хайде сега да видим дали ще се разкрие собственика на едно GTV с интересен мотор от това клипче http://vbox7.com/play:48febb0d
ГТВ-то е "Майна" , не е "Шопче"
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Само не знам къде видя GTV .. аз само една 147 GTA видях
Емо бате, в грешка си Баш ГТВ е !! На 30-31 секунда му виж седалките вътре - нищо общо със седалките в 147-ца!!! Това едно на ръка...Виж му и фаровете - типичните гТВ фарове итн итн... Така като го гледам е В6 турбо (ако не греша)
А на 41-42 секунда се виждат точно 2-те дупчици на капака за фаровете и емблемата
!!!
Емо бате, в грешка си Баш ГТВ е !! На 30-31 секунда му виж седалките вътре - нищо общо със седалките в 147-ца!!! Това едно на ръка...Виж му и фаровете - типичните гТВ фарове итн итн... Така като го гледам е В6 турбо (ако не греша)
А на 41-42 секунда се виждат точно 2-те дупчици на капака за фаровете и емблемата
!!!
Добре де .. не съм виждал ГТВ със вдигнат капак ..
Преди малко на излизане от паркинга на Мол Оф София засякох някой колега с тъмно синя 145-ца, за което искрено съжелявам. Аз си му се извиних и там с аварийки, но ако е форумец да се отчета и тук.
Comment